Inside Out: Staten Island Running Association donates to veterans

Noot van de redactie: welkom bij Inside Out, onze wekelijkse verzameling verhalen over Staten Islanders die ophef maken, gezien worden, onze gemeenschap steunen en van onze gemeente een speciale plek maken om te wonen. Heb je een verhaal voor Inside Out? E-mail Carol Ann Benanti op benanti@siaadvance.com.

Leden van de Staten Island Running Association sturen een cheque van $ 750 naar Veterans of the Battle of the Bulge. (Met dank aan / Jeff Benjamin) Staten Island AdvanceStaten Island Advance

STATEN ISLAND, NY – De Staten Island Running Association zorgde ervoor dat de veteranen van ons leger werden geëerd tijdens een bijzonder patriottische tijd van het jaar.

Op Flag Day werd tijdens een ceremonie in Clove Lakes Park geld ingezameld van een virtuele Memorial Day Run, georganiseerd door leden van de SIRA.

Leden van de Staten Island Running Association doneren $ 750 aan Vietnam Veterans of America Tori Chapter 421. (Met dank aan/Jeff Benjamin) Staten Island AdvanceStaten Island Advance

“Hoewel de hardloopwereld niet 100% terug is naar persoonlijk hardlopen, ondersteunt de SIRA onze militaire veteranen altijd 100%”, zegt Mike Schnall, president van SIRA. “Ter ere van Vlaggendag hebben we donaties aangeboden aan drie geweldige lokale veteranenorganisaties als verdere waardering voor hun dienst aan ons land. De lopers en supporters van de Memorial Day Virtual Flag 5K Run & Walk 2021 groeten onze helden. Dank u!”

Schnall werd vergezeld door SIRA-voorzitter Jeff Benjamin en bestuursleden Joe Jones, Dana Koenigsberg, Ramon Brown en Brian Rowan.

De ontvangers waren veteranen van de Slag om de Ardennen, de Louise W. Murphy Gold Star Mother Scholarship aan het Wagner College en de Vietnam Veterans of America, Thomas J. Tori Chapter 421.

Leden van de Staten Island Running Association doneren $ 750 aan de Louise Murphy Gold Star Mother Scholarship. (Met dank aan / Jeff Benjamin) Staten Island AdvanceStaten Island Advance

“Het is voor SIRA een grote eer om deze fondsen aan onze veteranengroepen te presenteren”, aldus SIRA-bestuursvoorzitter Jeff Benjamin. “We mogen de erfenissen van veteranen nooit vergeten, inclusief degenen die de ultieme offers hebben gebracht voor ons land en hun erfenis zal voortleven.”

De Memorial Day Virtual Run bestond uit deelnemers die de 5K-afstand liepen om de vakantie te herdenken; in ruil daarvoor kregen de deelnemers een herdenkingsnummer en een hoed voor Memorial Day.

VIRTUELE SUNRISEWALKS VERHOOGT MEER DAN $ 275.000

Nog meer goed nieuws: vanwege de vrijgevigheid van gemeenschapsleiders was het Joan & Alan Bernikow Joodse Gemeenschapscentrum van Staten Island’s Virtual SunriseWALKS-viering, gepresenteerd door Freedom Mortgage, afgelopen zondag een doorslaand succes.

SunriseWALKS zamelt geld in voor de Lucille & Jay Chazanoff Sunrise Day Camp-Staten Island, een gratis kamp voor kinderen met kanker en hun broers en zussen. En als onderdeel van het evenement werden deelnemers aangemoedigd om de virtuele viering te bekijken en vervolgens met vrienden en familie in hun respectievelijke gemeenschappen te wandelen.

Deelnemers aan de Virtual SunriseWALKS viering. (Met dank aan/Allison Cohen/JCC) Staten Island AdvanceStaten Island Advance

Voor degenen die niet bekend zijn met het dagkamp, ​​brengt Sunrise de geneugten van de kindertijd terug naar kinderen die worstelen met kanker, waardoor maanden van eenzaamheid en isolatie worden omgezet in zomers vol vriendschap, gelach en geluk.

Na een jaar van virtuele ervaringen, hervatte het persoonlijke kamp donderdag in het nieuwe huis van Sunrise op de campus van Staten Island Academy.

“Voor kinderen met kanker en hun broers en zussen is het isolement waarmee we tijdens de pandemie te maken hebben gehad niet nieuw”, zegt Orit Lender, CEO van JCC. “Daarom zijn we ongelooflijk enthousiast om Lucille & Jay Chazanoff Sunrise Day Camp dit jaar persoonlijk terug te brengen.”

SunriseWALKS volgde verschillende kleinere persoonlijke evenementen, waaronder een pep-rally in de stijl van een achterklep op de JCC-parkeerplaats, waar lokale families genoten van een middag vol muziek, eten en fotomomenten met de Humble Heroes of FDNY.

Lender voegde toe: “We zijn onze gemeenschapspartners dankbaar voor al hun steun. Tot nu toe hebben we dit jaar meer dan $ 275.000 opgehaald voor Sunrise, en dat zou niet mogelijk zijn geweest zonder de vrijgevigheid van zo velen in onze gemeenschap. Dank aan alle donateurs en sponsors die het kamp voor deze kinderen mogelijk hebben gemaakt.”

David Roberts van Freedom Mortgage zei: “We zijn zo trots dat we dit jaar weer SunriseWALKS sponsoren. Een dagkamp is een belangrijke plek voor kinderen om allerlei verschillende soorten sociale vaardigheden te ontwikkelen, en de banden en relaties die zich tijdens een zomer met verschillende vrienden vormen, zijn zo belangrijk. Sunrise is een geweldige plek en we helpen de kinderen graag!”

De buitengewone financiële eisen die de chronische ziekte van een kind van een gezin kan stellen, erkennend, worden Sunrise Day Camp en de programma’s voor het hele jaar door en in het ziekenhuis, Sunrise Sundays en Sunrise on Wheels, volledig gratis verstrekt aan gezinnen van kampeerders. Sunrise Day Camp-Staten Island bedient met trots kinderen met kanker en hun broers en zussen uit Staten Island, Manhattan, Brooklyn en het nabijgelegen New Jersey op niet-sektarische basis.

De Lucille & Jay Chazanoff Sunrise Day Camp-Staten Island is een trots lid van de Sunrise Association, wiens missie het is om de geneugten van de kindertijd terug te brengen naar kinderen met kanker en hun broers en zussen over de hele wereld.

Ga naar sunrise-walks.org/statenisland om de Virtual SunriseWALKS-viering te bekijken en meer te leren.

CHAI SPOEDZORG OPENT ZIJN TWEEDE STATEN-EILANDLOCATIE

Sinds 21 juni is er een tweede Chai Urgent Care geopend op Staten Island op 4885 Arthur Kill Road in Richmond Valley. De andere locatie, in 1975 Hylan Blvd. in Midland Beach, is al bijna vier jaar open.

Met een volledig assortiment diagnostische en behandelingstechnologieën, waaronder röntgenbeeldvorming, biedt Chai Urgent Care een handig alternatief voor een bezoek aan de eerste hulp.

Het behandelt patiënten van alle leeftijden en biedt pediatrische zorg, spoedeisende zorg voor volwassenen en gezondheidsdiensten voor vrouwen, zoals zwangerschapstesten en behandeling van urineweginfecties (UTI).

Van COVID-19-tests en vaccinaties tot acute traumazorg zoals gebroken botten, Chai Urgent Care vereist nooit een afspraak om medische diensten te leveren. Het accepteert alle soorten verzekeringen en vergemakkelijkt ziekenhuistransfers wanneer een patiënt uitgebreide zorg nodig heeft.

Staatsenator Andrew Lanza, centrum, en leden van de medische staf van de nieuwe Chai Urgent Care aan Arthur Kill Road in Richmond Valley, sneden het lint door tijdens een ceremonie ter herdenking van hun opening op 21 juni. (Met dank aan/Laurajean Sammarco) Staten Island AdvanceStaten Eiland vooruit

Bij de ceremonie waren aanwezig senator Andrew Lanza, Chief Operating Officer Toby Friedman, Vice President Steve Ho, Regional Manager van Staten Island Laurajean Sammarco, Regional Manager van Brooklyn Berrel Hassan, Lead Provider Jessica Consolmagno, Physician Assistant Nathaly Adolphe, Supervisor/ Medisch assistent Katelynn Edwin, supervisor/röntgentechnicus Ryan Faith Kravitz, medische assistenten Samantha Marie Sammarco, Dominque Arnone en Gabriela Kaminska en logistiek manager Edward Rodriguez.

“Hier bij Chai Care hebben onze patiënten de hoogste prioriteit”, zegt Laurajean Sammarco. “Wat het probleem ook is, we staan ​​zeven dagen per week voor u klaar. Wij accepteren alle verzekeringen en behandelen alle leeftijden. We blijven vasthouden aan ons motto ‘Get in. Get out’. Beter worden.’ We zijn niet zomaar een team hier bij Chai Care omdat we samenwerken. We zijn een team vanwege gedeeld vertrouwen, respect en zorg.”

State Senator Andrew Lanza, midden en van links, Regional Manager van Brooklyn Berrel Hassan, Physician Assistant Nathaly Adolphe, Regional Manager van Staten Island Laurajean Sammarco, Lead Provider Jessica Consolmagno en Vice President Steve Ho. (Met dank/Laurajean Sammarco) Staten Island AdvanceStaten Island Advance

Chai Urgent Care voert gespecialiseerde medische procedures uit voor patiënten in New York, New Jersey en Pennsylvania met klinieken die volledig zijn uitgerust om screening en diagnostische diensten te verlenen, evenals behandeling van ziekten en verwondingen, vaccinaties, laboratoriumdiensten en meer.

Het was ook een toonaangevende first responder op de COVID-19-uitbraak.

Medewerkers komen samen voor een foto bij de nieuwe Chai Urgent Care in Richmond Valley. (Met dank/Laurajean Sammarco) Staten Island AdvanceStaten Island Advance

Chai Urgent Care heeft twee locaties in New Jersey in Lakewood en Jackson Township, en meerdere locaties in Brooklyn’s Borough Park, Mill Basin en South Williamsburg. Er is ook een seizoenskliniek in South Fallsburg, NY

SEAMEN’S SAMENLEVING VOOR KINDEREN EN FAMILIES

Terwijl de Seamen’s Society for Children and Families zijn 175e verjaardag viert, zijn er verschillende nieuwe officieren en trustees aangesteld.

Felicitaties aan Ercker Phillips-Onaga, die werd gekozen tot voorzitter van de Board of Trustees.

Phillips-Onaga is sinds 2014 een trustee en heeft gediend als vice-voorzitter en voorzitter van de programmacommissie. Beroepshalve is ze de Chief Program Officer bij Community Health Action van Staten Island, en ze is lid van de NYC Human Resources Administration’s HIV/AIDS Services Administration Advisory Board. Ze heeft een master in sociaal werk van de New York University en is een gediplomeerd klinisch maatschappelijk werker geregistreerd bij de staat New York.

Werkend bij Phillips-Onaga als functionarissen zijn: Jeanne Raleigh, vice-voorzitter, Peter Tesoriero, penningmeester, Lawrell Arnold, secretaris, en Laura L. Volsario, direct verleden voorzitter.

Toetreden tot de Board of Trustees, die bestaat uit Tashanna Golden, Barbara O’Connor, Peter Tesoriero, Robert Vidal II en Laura L. Volsario, is Alison Malone, assistent-directeur van P53K, District 75, in Brooklyn.

“Ik wil de gekozen functionarissen, Ericker, Jeanne, Peter, Larry en Laura, feliciteren en Alison welkom heten, en ik dank Tashanna, Barbara, Peter, Robert en Laura voor hun blijvende lidmaatschap van onze Board of Trustees,” zei David W. Gaskin, president en CEO van Seamen’s Society for Children and Families. “Het talent en de collectieve ervaring van de leden van onze raad van toezicht dragen er in belangrijke mate toe bij dat het bureau voldoet aan onze missie om de veiligheid en het welzijn van de families die aan onze zorg zijn toevertrouwd te waarborgen. Met dit in gedachten wil ik ook Suzanne Stirn-Ainslie, Ralph Branca en MaryRose Barranco Morris erkennen en bedanken voor hun jarenlange dienst en zorg voor onze missie.”

FEESTEN – 4 JULI TOT 10 JULI

4 JULI

Happy Fourth of July-verjaardagszondag aan Dennis Dale, Nancy Tierney, Keith Stapleton, Mike Haliskoe, Sarah Mazzeo, Juliet Agnes Schroder, Ellen McGinley Pascucci, Matthew Giordano, Thomas Gelormino en de tweeling Danielle en Lauren Salvadeo.

Gelukkige trouwdag zondag aan Merylee en Dr. Stevan Peters.

JULI 5

De beste verjaardag van maandag voor Bill Welsh, die 92 wordt, Dr. Michael Reilly, Joanne Corradi, Theresa Ann Pratti, Beverly J. Davis. Minire Zuberi, Michele DeBiase, Anthony Romano en Michael Cassidy van West Brighton.

En maandag is het tijd voor de huwelijksverjaardag voor Cristina en Anthony Philip Benanti, die hun achtste vieren.

6 JULI

Dinsdag is de verjaardag van Tony Viola, Cydia Fong, Greg Fox, Richard Klien, Bob Sohmer, de tweeling Lauren en Allison Sterner, Madyson Lee Dalrymple, Erin Cavorley en Timothy Foley Sr. en zijn zoon, Timothy Foley Jr.

7 JULI

Verjaardagsgroeten woensdag aan Jack Nicklaus Pedersen, Phil Brittain Jr., Betty Anne Dalton, John Percoco Jr., Rachel Zeuman Roman, Beth Fennell, Andrew Rappa, Steven Bye, Breanne Sweeney en advocaat Ted Parnese en zijn dochter, Leila Rose Parnese.

Gelukkige huwelijksverjaardag woensdag aan Lorraine en Joe Troiano.

8 JULI

Gefeliciteerd met je verjaardag donderdag aan Dr. Larry Mohr Jr., Scott Palumbo, Allan Fong, John Parker, Barbara Jeran Flagello, Jozie Ann Schroder, Dr. Steven Costa, Patrick White, Sandra Benton, Dominic Aiello Jr., Juliana Maria Pellikan, Christine Wolfman en Helen Carsten.

Gelukkige huwelijksverjaardag donderdag voor Maria en Dan Bilotti, die hun 15e vieren.

9 JULI

Gelukkige verjaardag vrijdag aan gemeenschapsleider Charles LaGanga, PJ Sweeney, Brian Fox, Jake Mason Moffett, Georganne Sklenar, John Grillo Jr. en Lucretia Miele.

10 JULI

Zaterdag is de verjaardag van Joe Lamberti, Megan Seton, Gene Forman, Scott Barnickel, Terry McHugh, Ann Marie Dancear, Mike LaSalle, Camille Klein, Peg Ferrara, Adrienne Paccione en Christopher Steven Costa.

Gelukkige trouwdag zaterdag aan Annmarie en Jim McGinley.

Comments are closed.